Om

ALBA CUP

ALBA CUP är namnet på den pokal som det tävlas om under JAG KAN GOLF TOUR varje vår. Pokalen är uppkallad efter Alba Yngvesson, som föddes 980408, d.v.s. dagen innan premiären för JAG KAN GOLF TOUR - 1998.

 

JAG KAN GOLF TOUR

Namnet JAG KAN GOLF TOUR myntades av Micke Bergquist : Efter att ha fått drömträff med drivern och kommit över ett dike utbrast han glatt "JAG KAN GOLF !!!". (Diket låg verkligen långt bort, jätte långt bort, säkert mer än 4 meter framför tee.)

Det finstilta

Dessa hemsidor har enbart litterära, journalistiska och konstnärliga avsikter. Detta gör att den datalag som trädde i kraft 24 oktober 1997 inte är applicerbar! Dessutom har de "karaktärer" som finns omnämnda på sidorna ingenting med verkliga personer att göra, alla eventuella likheter beror på slumpens nycker! Likaså är de berättelser som finns här sagor vilket gör att alla händelser är påhittade, likheter med verkliga händelser är helt oavsiktliga (utom i satiriskt syfte). Vissa saker är dock helt och hållet uppdiktade, ty allt är ju som sagt sagor. Fast ibland så överträffar ju verkligheten sagorna...